Σχέσεις

 

Αξία Μελέτης-Πρόβλεψης Σχέσεων:

Κάθε σχέση οικογενειακή, κοινωνική, φιλική ή κυρίως προσωπική-ερωτική-συζυγική ή μας στέλνει στα ύψη ή μας καταβαραθρώνει χωρίς να φταίει η άλλη πλευρά.

Δεν υπάρχουν ουδέτερες σχέσεις.
 
Ουδέτερες ή απλά καλές ονομάζουμε τις ακατάλληλες σχέσεις, επειδή βαριόμαστε να ξεκολλήσουμε, έχουμε βολευτεί και αρνούμεθα να δούμε την πραγματικότητα.
 
Έτσι σιγά σιγά βυθιζόμαστε στο τέλμα και την απραξία με μεγάλες συνέπειες σε όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής μας και φυσικά στην επαγγελματική μας πορεία και εξέλιξη.
 
Το μικρότερο κακό που μπορεί να μας κάνει ο/η ακατάλληλος/λη σύντροφος ή φίλος είναι: να μας μιλάει – απασχολεί και εκείνη τη στιγμή να περνά ή όποια μεγάλη ευκαιρία δίπλα μας και να μη τη δούμε, να την χάσουμε.
 
Δεν σημαίνει ότι έχουν κακή πρόθεση για εμάς, απλά η λειτουργία του χαρακτήρα τους φρενάρει την δική μας και αντίστροφα.
 
Εάν σχετιστούμε με κατάλληλο άτομο, τότε η παραγωγικότητα της ζωής μας αυξάνεται ραγδαία.
 
Το αντίθετο συμβαίνει όταν σχετιστούμε με ακατάλληλο άτομο.
 
Την καταλληλότητα ενός ατόμου για σχέση κάθε είδους, μόνο αστρολογικά μπορούμε με ακρίβεια να την προβλέψουμε. Διαφορετικά, θα κάνουμε στενάχωρες διαπιστώσεις με την πάροδο του χρόνου, αφού θα έχουμε ξεφύγει από την τροχιά μας.
 
Οποιος, όποια μας αρέσει πολύ, δεν σημαίνει ότι μας ταιριάζει ή έχει καταλληλότητα για εμάς και εμείς για τον άλλο.
 
Εχοντας στην πολύχρονη καριέρα μου μελετήσει χιλιάδες σχέσεων κάθε είδους, διαπίστωσα ότι, σαν άνθρωποι συνήθως επιλέγουμε σύντροφο – φίλο – συνεργάτη άτομο που μας αρέσει αλλά δεν μας ταιριάζει.
 
Υπάρχει ερμηνεία για το γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά θέλει ανάλυση (την παρουσιάζω στα μαθήματα αστρολογίας) που δεν είναι του παρόντος.
 
Στην πλήρη μελέτη σχέσης βλέπουμε εάν υπάρχουν μηχανισμοί συμπεριφοράς που θα οδηγήσουν σε ατμόσφαιρα αδελφική – μηδενίζοντας τον ερωτισμό, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στην μακροβιότητα μιας σχέσης.
 
Ακόμη έχουμε την δυνατότητα να γνωρίζουμε εάν εμείς ή η άλλη πλευρά θα διολισθήσει σε εξαπάτηση «κέρατο» και πότε θα προκύψουν οι σχετικές συγκυρίες.
 
Στην επαγγελματική σχέση – συνεργασία (εταιρίες) ή απλές συνεργασίες μπορούμε να γνωρίζουμε από πριν εάν θα έχουμε μπλεξίματα νομικά ή άλλα κάθε είδους, εξαπατήσεις και τελικά απώλειες οικονομικές και όχι μόνο.
 
Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην εποχή μας, που οι οικονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν λάθη.
 
Δεν παίζει ρόλο εάν ο συνεταίρος είναι ταυτόχρονα και φίλος, συγγενής ακόμη και αδελφός, πατέρας, γιος. Τα δικαστήρια έχουν μπλοκάρει από σωρεία σχετικών προσφυγών.
 
Την πρώτη ιεραρχικά αξία σε κάθε μορφής σχέση έχει η καταλληλότητα χαρακτήρων και μετά ακολουθούν η μόρφωση οι αξίες και ο χρόνος που έχουμε διανύσει με τον άλλον.
 
Συνήθως τα προβλήματα σε μια σχέση αναδεικνύονται όταν αρχίσουμε μια συνεργασία (στα επαγγελματικά), άσχετα εάν νομίζαμε πως είχαμε μια καλή φιλική σχέση πριν.
 
Το ίδιο στα θέματα προσωπικής ζωής, μπορεί να είμαστε ερωτευμένοι επί πολλά χρόνια, αλλά τα προβλήματα θα εμφανιστούν αφού διανύσουμε μερικά χρόνια συμβίωσης ή γάμου.
 
Όλα τα προηγούμενα αστρολογικά προβλέπονται με ακρίβεια.
 
 
Η αστρολογική μελέτη μιας σχέσης είναι το "δυσκολότερο" θέμα ενός αστρολόγου. Σκεφτείτε ότι για μια μελέτη σχέσης δύο ατόμων απαιτείται η εξέταση τουλάχιστον (13) δεκατριών ωροσκοπίων.
 
Για αυτό τον λόγο μην υιοθετείτε πρόχειρες αστρολογικές γνώμες και ιδιαίτερα από άτομα που δεν έχουν περγαμηνές επαγγελματικής αστρολογίας.
 
 

 


 Αρχή

Μετρητής επισκέψεων από 25/05/2006 :
Σχεδιασμός από το Ελληνικό Διαδίκτυο