' Press Time

(κντε κλικ στην εικνα για μεγνθυση - μγεθος αρχεου 1MB)- :

 

Ανρτηση: 14-03-2015

 

Πολιτικς εξελξεις απ τρα μχρι τον Σεπτμβριο

 

Οι τρχουσες αστρολογικς συγκυρες σε σχση μνο με την αστρολογικ θερηση του Αλξη Τσπρα και χι με ωροσκπιο κρτους, σο δεν χει αποκατασταθε (εν και πτε) η Εθνικ μας κυριαρχα, δεχνουν:


1.  Ο πρωθυπουργς εναι στχος-αντικεμενο μιας μεγλης επιστημονικ και δθεν θεσμικ πολιτικς και χι μνο προσπθειας εξαπτησης απ Ευρωπαους εταρους και λλους διεθνες εμπλεκμενους παργοντες στην διαδικασα διαπραγμτευσης - αντιμετπισης της κρσης - που κληρονομθηκε.

Η ακτινοβολοσα συμπαθς φση της προσωπικτητς του τους δωσε την ψευδασθηση του "εκολου" αντιπλου. Φυσικ, χει το σθνος που ανταποκρνεται στα υψηλ καθκοντ του και την δναμη να πρξει ,τι θεωρσει καλτερο.

Στχος των ¨κακν¨ εναι να τον οδηγσουν, και λους εμς φυσικ, σε να τελειωτικ σημεο κατρευσης χι μνο της οικονομας (που εναι δη συντρμια) αλλ και της χρας κρτους - θνους με κθε κστος για αυτος, αφο το οικπεδ μας εναι πρτο - φτσα - γωνα στην υδργειο και διαθτει τα πολυτιμτερα υλικ του πλαντη σε δυσθερατες ποστητες συγκριτικ με το εμβαδν του!

Τα χρνια της μεταπολτευσης αστρολογικ εφανοντο τι φυντνια θα βγλουν, αλλ το συζητοσαμε σε εππεδο κρυφο σχολειο με φλους αναλυτς μχρι πρτεινος χρνου.

Η μεταπολτευση καθαρ αστρολογικ χει "πεθνει" γρω στο 2002.  

Το κακ εναι τι η χρα μχρι τρα εκυβερντο απ το πτμα της μεταπολτευσης. Σαν τα "σκουλκια" και εμες ο λας "γαλουχηθκαμε" γαλουχηθκαμε σαν μαμκηδες, κομπλεξικο, πως εμαστε καττεροι των ξνων και διδαχτκαμε να προσκυνμε σους προσκυνημνους μας κυβερνοσαν για μια θση στο δημσιο και στον ιδιωτικ τομα.

Με φιλοσοφα ζως και πολιτισμ την σαχλμρα, που τα ΜΜΕ επιστημονικ μας βομβρδιζαν και συνεχζουν, σο τους το επιτρπουμε, φτσαμε ως εδ.

Ο Αλξης και ο κθε πρωθυπουργς χει να δλλημα: εν πρξει εκενο που προστζουν οι περιστσεις θα χει αντιμτωπο τον κακομαθημνο λα πρπει να συνεχσει να τον "κοιμζει" για να κρατ ισορροπα με τους εξωτερικος εχθρος - δανειστς!

Διαφορετικ μια καθαρ ντιμη διαχεριση και προς τις δο πλευρς θα οδηγσει στο Κογκι που επε ο Πνος Καμμνος στο "γαα πυρ μειχθτω" !

Παρατηρντας τις εξελξεις, φανονται ακμη να ψχνουν την ντιμη λση, πως οι διοι την ονομζουν, αλλ δεν γνωρζω εν το περιεχμενο της ννοιας της εντιμτητας στην Ελληνικ γλσσα συμππτει με την αντστοιχη ννοια στην γλσσα των κτηνοβατν!

Αρα, δεν υπρχει περπτωση ντιμης λσης! απ την πλευρ των λλων.

2. Αστρολογικ, τα γεγοντα που αναμνονται δεχνουν στον Αλξη Τσπρα την μοιραα ανγκη αναζτησης στριξης και βοθειας σε λλο περιβλλον απ το υπρχον. Εμαι περεργος να δ τι θα πρξει!

Ββαια, μχρι σμερα 14/03/15 κατφεραν να ανταποκριθον στις οικονομικς υποχρεσεις του κρτους! Λτε να εισρευσε κρυφ χρμα απ κπου και απ που; Εν τω μεταξ δεν εκπμπουν γχος για τις οικονομικς εξελξεις, πως οι προηγομενοι, ρα κτι χουν στα χρια τους !

3. Αστρολογικ απ τον Ιονιο μχρι και τον Οκτβριο το αργτερο θα "παραδσει" την εξουσα (αλ Κστας Καραμανλς) θα οδηγσει σε εκλογς μλλον με λλο πολιτικ σχμα!


Για τους λλους πολιτικος φορες, που οι περισστεροι εναι απομεινρια, κομμτια του μεταπολιτευτικο πτματος προς το παρν ειλικριν βαριμαι να σχοληθ!

 

4. Αστρολογικ η υγεα "υγεα" του πρωθυπουργο μας απαιτε προσοχ.

 Η λξη υγεα ενς πολιτικο χει περισστερες αναγνσεις απ ενς απλο πολτη.

Θα τα ξαναπομε.

 

 

Ακολουθον παλαιτερες αναρτσεις:

 

Περ Κρσης

 
Η σγχρονη παγκσμια Κρση, που δεν εναι μνον οικονομικ, δεν αποτελε να τυχαο γεγονς αλλ εναι το αποτλεσμα ενς εγκληματικο επιτελικο σχεδου, ενς επιστημονικ οργανωμνου μαφιζικου σχεδιασμο, που εκμεταλλετηκε και εξφρασε τις συνδυασμνες λειτουργες συμπαντικν δυνμεων, χωρς κατανγκη να χει ειδικ γνση αυτν των λειτουργιν και δυνμεων, διθετε μως ισχυρ ασθηση και αντληψη των επενεργειν τους και των αποτελεσμτων τους στον υλικ κσμο και στην ψυχικ και θυμικ σφαρα των ανθρπων.
 
 
Απ ποιους οργανθηκε η Κρση;
 
Η Κρση χει οργανωθε απ τομα οικονομικ πανσχυρα, κυρως απ μεγαλοτραπεζτες και επιχειρηματες πολυεθνικο βεληνεκος, απ αναλγου μεγθους χρηματιστς, δηλαδ απ να πακτο οικονομικν συμφερντων που κατχουν μετχουν στο λεγμενο χρηματοπιστωτικ σστημα.

Σμερα πονηρ σκεπτμενο αυτ το σστημα ονομστηκε «αγορς», λες και δεν υπρχουν συγκεκριμνα πρσωπα που τις απαρτζουν. Αυτς οι κατ καιρος αλλαγς προσωπεου και ονομτων γνεται με στχο να μην αποκαλυφθον οι πρωτατιοι της Κρσης και στραφον οι λαο εναντον τους.
 
 
 
Το Ιστορικ της Παγκσμιας Κρσης:
 


Ουρανς στον Υδροχο: 1995 – 2003

 

 

Aρχισε η δθεν ανδειξη της Δημοκρατας, παρχοντας ασμαντες ελευθερες στους λαος και ετοιμζοντας την κοινοβουλευτικ δικτατορα.

Ουρανς στους Ιχθες: 2003 – 2011

 

Η πολιτικ ρχισε επαφς και συναλλαγς μσα στο παρασκνιο και πραξε εγκληματικ σε βρος των λαν με αρχικ προσχματα την προδο των λαν και το «καλ τους».
 

Ουρανς στον κρι: 2011 – 2018

 

 

Τρα λθε η ρα της αντδρασης επανστασης των λαν, της οποας η νταση θα εναι ανλογη της πνωσης που χουν περιλθει. Θα υπρξει ανδυση και ξαρση της προσωπικτητας μονδων, που αποτελον διαμορφωμνες  οργανικς εντητες ετε πρκειται γι μεμονωμνα φυσικ πρσωπα ετε γι εθνικ  εθνοτικ θρησκευτικ  και φυλετικ σνολα, που χουν διαμορφσει ενιαα, συγκροτημνη και αναγνωρσιμη συνεδηση μσα στον ιστορικ χρνο. Δεν αναφερμαστε σε διαχωρισμος   που χουν προκληθε προσωριν και συγκυριακ απ κρατικς πολιτικς κομματικς ιδεολογες.

 

 


 
Ποσειδνας στον Αιγκερω: 1984 – 1998

 

Εκμεταλετηκαν την επδραση του Ποσειδνιου στοιχεου της φαντασισεως, της απτης και της αυταπτης στους χρους της συντεταγμνης – κατεστημνης εξουσας και προβαλαν τα σκνδαλα των πολιτικν και των εκκλησιν, αλλ και δημιοργησαν τεχνηντως σκνδαλα προκειμνου να αρχσει σταδιακ η μεωση της εμπιστοσνης των λαν προς τους πολιτικος αλλ και την εκκλησα.


Ποσειδνας στον Υδροχο: 1998 – 2012

 


Aρχισε η λωση των πολιτικν και των θεσμν, κυρως με προθηση σε εξχουσες θσεις γελοων, ανικνων, μικρονων ατμων και ακμη ατμων που μχρι πρτινος ανκαν στο κοινωνικ περιθριο των χωρν, επιδεκτικν σε αυταπτες και ψευδαισθσεις,  ικανν μως εξ αυτο του λγου να κοιμζουν, παραμυθιζουν και  εξαπατον τους λαος που σαν προδιατεθημενοι ευνοκ, λγω του Ποσειδνα,  γι να εξαπατηθον. 

 Ποσειδνας στους Ιχθες: 2012 – 2025

 


Αρχζει η διαμρφωση συνεδησης αλληλεγγης μεταξ των ανθρπων και η ανγκη για μια υγι μεταφυσικ κλυψη.Πλοτωνας στον Τοξτη: 1995 - 2008

 

 


Eγινε μια υπεργιγντωση των Μσων Μαζικς Ενημρωσης, με στχο την μονοπληση των πληροφοριν. Τα ΜΜΕ περιλθαν δικτατορικ σε ημτερα του χρηματοπιστωτικο συστματος τομα. Ετσι, οι ανθρωποι «βολιαξαν» στον βομβαρδισμ κατευθυνμενων χαλκευμνων πληροφοριν και απλεσαν την λειτουργα – ικαντητα της γνσης. Αυτ την στιγμ λγονται πολλ σε βρος μας και εμες στεκμαστε απαθες αποδκτες περιμνοντας απ κποιους λλους να αντιδρσουν, οι οποοι και δεν υπρχουν, υπρχουμε μνον εμες.


 

Πλοτωνας στον Αιγκερω: 2008 -  2024

 


Στχος αυτο του διαβολικο συστματος που ελγχει το χρμα , τον υπγειο πλοτο (πετρλαιο, φυσικ αριο, χρυσ κλπ) πως και την πυρηνικ ενργεια ( λα αυτ διατηρον την ισχ τους και την απειλ της καταστροφς εν εναι κρυμμνα και περιορισμνα) εναι η διλυση του υπρχοντος συστματος εξουσας ( συντγματα, κρτη, Συνθκες ΕΟΚ κλπ) με τα ποια πειρα στραβ και σπια χουν   και η σκηση της εξουσας κατ ευθεαν απ αυτ. 

Eτσι αρχισε την κατ’ ευθεαν σκηση εξουσας στους λαος παρακμπτοντας τους πρην υπαλλλους του,  τους πολιτικος και διορζοντας «δημοκρατικ»  αλλ ευθως  τους αγαπημνους του υπαλλλους,  τους τραπεζτες. Αρχισε να προκαλε τεχνητς «οικονομικς» κρσεις με στχο να αφαιρσει λα τα κεκτημνα δικαιματα και υλικ αγαθ των λαν και να τους καταστσει ευλωτους, υπκουους και απλυτα εξαρτμενους απ το σστημα.   Ο αντιπολιτευτικς λεγχος στα Κρτη και τις Κυβερνσεις ασκεται απ τους Οκους Αξιολγησεις, που εναι τα κατεξοχν δημιουργματ του και ενεργομενα. Μα Κυβρνηση δεν φοφται πλον την κοινοβουλευτικ λακ αντιπολτευση αλλ την γνμη της Moodies  της Fitch.

Μσα σε αυτ τα πλασια  της επιβολς ακρισας και αφωνας στους λαος, καθς και ευνουχισμο των αντανακλαστικν τους π.χ. απαγορετηκε το κπνισμα δθεν για την υγεα μας, με στχο το σπσιμο του αυθορμητισμο Ελληνιστ Τσαμπουκ, αφο πρπει ασυνεδητα να πιστψεις τι ελγχεσαι και στις πιο ασμαντες ατομικς σου κινσεις και συμπεριφορς. 

Η πλη θα συνεχιστε.  Το Ουρνιο εξεγερσιακ στοιχεο, διατρχοντας τον κνδυνο του αυθορμητισμο και της λλειψης υποδομς και προετοιμασας,   θα πολεμσει το Πλουτνιο υποχθνιο στοιχεο. Το τελευταο στην προσπθει του να επικρατσει,  θα φρει και θα φενερσει στο  φς  του Ηλιου και του Ουρανο τα κρυμμνα του πλα και αποθματα, διατρχοντας τον κνδυνο να τα καταστρψει να τα εξαγνσει.

 

 

Η περαιτρω ανπτυξη των ενδιαμσων σταδων εξλιξης αυτο του σχεδου αναλεται στους μαθητς της σχολς αστρολογας.

 

 

 


 

Χρστος Ντοβλης

 

 

 

Λουκς Παπαδμος
 
Σαν χαρακτρας αστρολογικ εναι συνεργσιμος και πολ σταθερς με τση δυσκολας καθυστρησης στην προσαρμογ νων δεδομνων. χει ριστη γνση της εκστοτε πραγματικτητας. Δνει ιδιατερη σημασα στις λεπτομρειες. Στις στενς διαπροσωπικς σχσεις εναι γλυκς νθρωπος. χει ανγκη μεγλης ελευθερας κινσεων για να αποδσει. Στις συζητσεις του δηλνει μνο τις απαιτομενες πληροφορες και τποτα περισστερο.
 
Απ Δεκμβριο του 2011 μχρι Απρλιο του 2012 θα δεχτε υπερβολικς πισεις, απ τους παργοντες που εξαρτται, προκειμνου να εκτελσει «εντολς». Στη φση αυτ ενδχεται και να παραιτηθε να λξη η συνεργασα του με τις πολιτικς δυνμεις που τον στηρζουν, με βση τις συμφωνες που χουν κνει και εμες δεν γνωρζουμε.
 
Εν, μως, τα βρουν και παραμενει στο πολιτικ παιχνδι ευνοεται ιδιατερα απ τον Ιονιο του 2012 και μετ.
 
 
 
Γιργος Παπανδρου
 
Η περοδος μετ τον Νομβριο του 2011 τον δυσκολεει πρα πολ και λα τον πιζουν να εγκαταλεψει το παιχνδι. Εν επιμενει θα συνεχσει με αρκετ περιορισμνες δυναττητες ελγχου στον πολιτικ στβο.
 
Η σχση του με τον Κ. Λουκ Παπαδμο εναι πολ δσκολη τουλχιστον σε επικοινωνιακ εππεδο, μλλον επειδ και οι δο συζητον χι επ των προσωπικν τους θσεων αλλ επ ζητημτων που τους θτουν τα τρτα πρσωπα, τα συμφροντα των οποων εκπροσωπον.
 
Ο Γ. Παπανδρου επιθυμε να το ελγξει απλυτα, κτι που θα οδηγσει σε «επανσταση» τον Λ. Παπαδμο.
Μετ το τλος της συνεργασας τους θα νιθουν και οι δο απογοητευμνοι ελαφρς εξαπατημνοι νας απ τον λλο.
 
 
 
Αντνης Σαμαρς
 
Μετ τις μεγλες πισεις που δχτηκε (να υπογρψει να φγει) τον Νομβριο του 2011 τις τελευταες κινσεις του θα κνει απ Απρλιο του 2012 και μετ. Εναι τομο κρως επικοινωνιακ και ιδιατερα προσαρμσιμο στις κθε εδους αλλαγς. Τα μεγλα προβλματ του προρχονται πντοτε απ τους κποιους απ τους συνεργτες του.
 
Ο Φλεβρης του 2012 εναι ο μνας που μπορε να κνει ευνοκς και επιτυχες κινσεις. Απ τον Απρλιο και μετ η τχη εναι με το μρος του.
 
Σε κθε περπτωση οι παργοντες που τον περιβλλουν εγχριοι και ξνοι προσπαθον να τον συσκοτσουν προς φελς τους. Θα του δημιουργσουν να ντονο παρασκνιο και πρπει να προσχει τους πολ «εμπστους» για αποφυγ σκανδλων χους που θα προσπαθσουν να του δημιουργσουν. Ββαια ταυτχρονη παρξη τχης του δνει δυναττητες να βλλει με κπο τα πργματα στη θση τους. Προσοχ πρπει να δνει και στο τι πληροφορες διαρρουν διφορες πηγς.
 
Η σχση του Α. Σαμαρ με τον Λ. Παπαδμο εναι καλτερη απ την σχση Παπαδμου – Παπανδρου, παρ τους διαφορετικος τρπους που βλπουν τα πργματα. Εν μως προχωρσουν στηριζμενοι απολτως ο νας επ του λλου, στο τλος θα μετατραπον σε εχθρο. Μνο στα πλασια μερικς συνεργασας μπορον να συμβαδσουν.
 
 
 
Γιργος Καρατζαφρης
 
Δεν φοβται τις δυσκολες αλλ τις θεωρε αφορμ για παιχνδι εξλιξης. χει τση να υπερβλλει στις κινσεις του. Πριν κνει μια κνηση πρπει να χει εξασφαλσει γερς πλτες. Δεν του φανεται μεσα αλλ εναι πολ προσαρμσιμος στις εξελξεις.
 
Οι συγκυρες τον ευνοον και μνον πιθανς υπερβολς του θα του ανατρψουν τα σχδια.
Τον Νομβριο του 2011 πιθανολογεται μια μυστικ επαφ – συμφωνα ιδιατερα σημαντικ για την πορεα του. σως, την αποκαλψει ο διος ταν το κρνει σκπιμο.
 
Η σχση του με τον Λ. Παπαδμο εναι καλτερη απ αυτς των δυο λλων αρχηγν των κομμτων που μετχουν στην κυβρνηση.
 
Νιθει να πιζεται αρκετ απ τον Λ. Παπαδμο και εν του ασκσει κριτικ θα τον «πειρξει» αρκετ. χει καλς ιδες που τις λει και βοηθον το ργο του πρωθυπουργο.
 
Αυτς και οι λλοι συμμετχοντες αρχηγο στη στριξη της κυβρνησης θεωρον τον Λ. Παπαδμο «μοιραα σχση» και κποια στιγμ θα του ρξουν λα τα «βρη» αυτς περιδου.
 
 
 
 
Βαγγλης Βενιζλος
 
Μαχητικς ως επιθετικς στις κινσεις του μπορε να χαρακτηριστε αστρολογικ. Βιζεται στις αντιδρσεις του. Αντλε την γνση της πραγματικτητας μσα απ την θεωρα (νμοι και θσεις) περ αυτς. Δνει μεγλη σημασα στην διατρηση σχσεων και τις κρατ σο τις «αντχει».
 
Προς το παρν χει ευνοκ πεδο εμπρς του, αρκε να αυτοσυγκρατεται στις μεγλες ταχτητες των εξελξεων.
 
Απ το 2013 ως το 2015 θα αντιμετωπσει μεγλες δυσκολες και καλν εναι να μην χει νομικς λλες σχετικς εμπλοκς σε εκκρεμτητα.
 
Η σχση του με τον Λ. Παπαδμο δεν κρνεται θετικ. Ο τελευταος νιθει τι συχν πυκν τον αγνοε. Καλλιεργεται μια υποσχετικ μεταξ τους, που εν δεν διευκρινιστον αναλυτικ τα θματα της συνεργασας τους, θα επλθει μεγλη απογοτευση και στις δο πλευρς.
 
 
 
Αλξης Τσπρας
 
Υπερφανος, εθικτος και οραματιστς κρνεται ωροσκοπιακ. τομο δραστριο, δημιουργικ με τση να υπερβλλει στις προσδοκες του απ αισιοδοξα. Αντιλαμβνεται τις ανθρπινες ταλαιπωρες συναισθηματικ, εναι πονψυχος. Το τελευταο διαβζεται με πολλς αναγνσεις πολιτικ.
 
Για τουλχιστον δο χρνια ακμη θα πρπει να παλψει σκληρ για συντρηση και νοδο της δημοτικτητς του. Αυτ οφελεται στους μεσους συνεργτες του, σως και στα ργανα του κμματος. Θεωρ τι χει καλτερη αντληψη απ κθε λλον για το πς πρπει να διαχειρζεται τα θματ του.
 
Πρπει να λαμβνει συμβουλς, αλλ να τις διυλζει και να βζει τη προσωπικ του σφραγδα. Ενοια μχρι το καλοκαρι του 2012 χει, αλλ επσης δχεται και πισεις για τον τρπο διαχερισης των εξελξεων. Μχρι το Σεπτμβριο του 2012 απαιτεται μεγαλτερη κθεση στο κοιν με μφαση επικοινωνιακ στο στοιχεο της αμεστητας
 
 
 
Αλκα Παπαργα
 
Αστρολογικ εναι τομο με απλυτο λεγχο των αισθημτων της. χει καθαρς πατριωτικς απψεις, φυσικ προσαρμοσμνες στην κομματικ ιδεολογα που υπηρετε. Εναι πολ συναισθηματικ τομο στις τετ α τετ επαφς της, απ τι μπορε να δεχνει η γνωστ δημσια εικνα της.
 
Αυτ την εποχ χει την μγιστη ενοια ανογματος σε σχσεις, ρα και στην πολιτικ της διεσδυση σε λλους κομματικος χρους, φυσικ με κατλληλους χειρισμος.
 
Η περοδος 2012 -2016 εναι απ τις σημαντικτερες της ζως της και πολιτικ. Θα κληθε να πρει σημαντικς και μη αντιστρψιμες αποφσεις σε διλμματα που θα της τεθον. Ιδιατερα στη φση 2014 -2016 θα παλψει σκληρ με καταστσεις και πρσωπα. 
 
 
 
Ελλδα
 
Η Ελλδα, ως εθνικ κρτος, δηλ. ως η κρατικ υπσταση του Ελληνικο Εθνους, θα περσει ουσιαστικ κρσιμες καταστσεις για το μλλον και την να της εθνικ ταυττητα απ το Φθινπωρο του 2013 ως το 2015. Για το καλ της χρας οι αποφσεις πρπει να ληφθον τρα, που χει ενοια ως τον Ιολιο του 2013.
 
Τα τρχοντα προβλματ της δεν εναι προντα της μορας της αλλ των ηλιθων και κατευθυνομνων επιλογν που χει κνει το πολιτικ προσωπικ στο πρσφατο παρελθν της. Ο Πρεδρος του Eurogroup, Λουξεμβουργιανς Πρωθυπουργς Γιονκερ δλωσε και το χουμε ακοσει λοι στην τηλεραση τι ¨ηταν γνωστ τι η Ελλδα δανειζταν υπερβολικ και μη διαχειρσιμα ποσ, μως απ αυτ αγορζονταν προντα της Γερμανικς και Γαλλικς βιομηχανας. Εμες θα προσθσουμε και αντδια απ την Ιταλα, σκρδα απ την Κνα και φακς απ τον Καναδ!!!
 
 
Η φρουσα την συνταγματικ επωνυμα Ελληνικ Δημοκρατα (8-12-1974, το υπρχον πολιτικ σστημα) χει σοβαρ πρβλημα λειτουργας και υποστσεως. Οχι το Ελληνικ θνος-κρτος, που εξ αιτας του υφισταμνου  συστματος  διαχερισης-διακυβρνησης οδεει προς την πλρη αποσυναρμολγηση και κατ συνπεια προς την απλεια.
 
 
Αστρολογικ το πολιτικ σστημα του «δολεψε να ζεις και κλψε να χεις», απεβωσε το 2001 – 2002. Το πτμα του σε πλρη αποσνθεση και εν ζει και εναι επικνδυνο για την Δημσια Υγεα, καλεται να διαχειριστε την κρση, που το διο δημιοργησε, με στχο να σκεπσει τις «αποδεξεις» των «πεπραγμνων εγκλημτων του». Ετσι επιχειρε την  δικ του κρση και ανικαντητα να την μετατρψει σε  κρση της πατρδας. Δεν εναι μνον ανκανος διαχειριστς αλλ και δημιουργς της κρσης.
 
Δηλ. ο γιατρς που οδγησε τον ασθεν σε πολυοργανικ ανεπρκεια και σηψαιμα, επιμνει να εξακολουθε να εναι ο θερπων γιατρς γι την σωτηρα του. Τα παιδι του ασθενος, ποια και εναι, αρκε να διαθτουν στοιχειδη λογικ και γονικ αγπη, δεν θα επιτρψουν ποτ την διατρησ του και θα ασχοληθον με την μεση αντικατστασ του.
 
 
Και Μη ξεχντε τι η ισχς του Συντγματος επαφεται στον πατριωτισμ των Ελλνων !
 
Χρστος Ντοβλης

 

 


 

25/05/2006 :